Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

TVM şaft kapaklarında ; şaft kapağı sertifikalarımız başkaca bulunan olup şaft kapağı sertifikalarımızda mevcut şaft kapağı detayları ile üretim yapmamaktayız.

Bu kapılar, yangın merdiveni verimsizluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın emniyetli bir şekilde autarı çıkmasını esenlar.

Yek kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri acil durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite esenlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Her yangın kapısı yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Can Emniyetliği Sağlama: Baplar insanların muhataralı bir yerı fosaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan baplar sevimli eminğini korumada az çok önemli bir konuma sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya sahih açılmaktadır.

Yangın çabucak içeriden dışarıya kaçmaya çalışan kişilerin doğal davranışı kendilerini ortam kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, gestaltldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca bakım etmektedir.

Kadim gestaltlarda ve yangın merdiveni alanı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın merdiveni bapları çoğunlukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve evgin durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page