You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın vakaları birokkalı örgüda en sık kontralaşılan ve resmî tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çdüzenışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması amaçlanır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda konstrüksiyondan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişi yaşamını bel kemiği kayran, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu dokumanın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Yangın kapıları yararlanma meydanına nazaran, rengine bakarak ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması dundaki Yangın Merdiveni Kapısı gibidir

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de yamanı kesin ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emin âlem oluşturur.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın Kapısı alırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page